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LIA LABORATORY DECISION SHEET 

Standard(s) (incl. year) Subclause(s) Enquiry No. Year 

EN 60598-1:2015+A1:2018 

IECEE OD 2039 

0.5 

Section 7 of OD-2039 

EF-1 LIA_03_2020 2020 

Decision No. 

DS-1 LIA_03_2020 

Subject Keywords 

Acceptance of the certificate Certificate 

Question 

Can LIA Laboratory accept a printscreen from an online certificate database as proof of 
compliance? 

Decision 

For CB / ENEC certification jobs full copy of valid safety ceritificate has to be provided. As these are 
third party schemes (not owned by the LIA). 

 

For LIA certification schemes and testing without certification a print screen from the certificate 
online database can be accepted if all relevant information are included.  

Minimum relevant information are: 

- Name of manufacuturer; 
- Model/product number; 
- Ratings (e.g. current, voltage, Tc point, diameter, etc.) 
- Safety standard (also edition or issue year of safety standard). 

 

Explanatory Notes 

- 

Date Name Signature 
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